Noutati

Inginer pentru o zi la MCA

Fabrica MCA – usi de garaj si rulouri exterioare a fost destinaţia elevilor de la clasa pregatitoare a Şcolii Step by Step, in cadrul programului „Şcoala Altfel”.

Programul ”Scoala Altfel” consta in derularea, la nivelul fiecarei unitaţi de invaţamant, de-a lungul unei saptamani din al doilea semestru şcolar, a unui orar special, format doar din activitaţi cu caracter nonformal. Programul isi propune implicarea, deopotriva a elevilor si a dascalilor, in activitati extracurriculare si extrascolare interesante, care sa le valorizeze talentele, preocuparile extraşcolare şi competentele in domenii cat mai variate.

Cei 14 copii, insotiti de invatoare, au facut turul sectiilor de productie usi de garaj si grilaje metalice. Grupul a fost ghidat de reprezentanti ai departamentelor de Resurse Umane, Productie Usi si Grilaje Metalice.

La inceputul intalnirii, copiilor li s-a povestit despre produsele MCA. Povestea usii MCA incepe in fiecare tara in care se gasesc componentele: Lituania, Germania, Italia sau India. Astfel, am facut impreuna cu acestia o excursie in jurul Pamantului, descoperind ce stiu ei despre fiecare tara.

În continuare, cei mici au mers in halele de lucru ale fabricii MCA, urmarind procesul de fabricatie al usilor de garaj şi cum functioneaza grilajele metalice.

La finalul vizitei, fiecaruia dintre micii participanti, le-a fost oferita ca amintire cate o insigna “Inginer la MCA”.

Mai multe poze gasiti aici:

Vizita in fabrica MCA

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997