MCA Vogue

MCA Vogue model 1 - usa de garaj MCA MCA Vogue model 2 - usa de garaj MCA MCA Vogue model 3 - usa de garaj MCA MCA Vogue model 4 - usa de garaj MCA MCA Vogue model 5 - usa de garaj MCA MCA Vogue model 6 - usa de garaj MCA MCA Vogue model 7 - usa de garaj MCA MCA Vogue model 8 - usa de garaj MCA MCA Vogue model 9 - usa de garaj MCA MCA Vogue model 10 - usa de garaj MCA

MCA Vogue - usa de garaj cu stil

Usa de garaj ocupa un loc insemnat pe fatada casei, iar aceasta trebuie sa arate perfect. Prototipul MCA VOGUE - usa de garaj cu stil - este construit pe platforma unei usi sectionale rezidentiale, imbogatita ulterior cu insertii estetice din inox, atasate prin fixare mecanica. Fiecare usa astfel realizata este un produs unicat, personalizat conform indicatiilor specifice ale arhitectilor si proiectantilor.

Modelele din inox pot reda diverse forme geometrice, de la cercuri, cuburi si triunghiuri in variate combinatii si pana la creatii complexe cu design avangardist. Producatorul de usi de garaj vine astfel in intampinarea clientilor care doresc sa aduca locuintelor proprii sau sediilor de firma un plus de stil si de eleganta.

Construite dupa proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, usile de garaj MCA VOGUE rezista cu succes la peste 25.000 de cicluri de actionare, ceea ce reprezinta o „speranta de viata” de peste 35 de ani la o utilizare medie de doua cicluri pe zi. Pentru primii zece ani de utilizare MCA garanteaza o functionare impecabila.

Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumneavoastra si ii cresc valoarea. Usile MCA sunt dotate cu automatizari de la Sommer Germania.©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997