Alege corect! Usi de garaj MCA

Usi de garaj MCA cu comanda vocala

Showroom MCA - Usi de garaj MCA cu comanda vocala - SOMweb+ Google Home

Configuratia a fost realizata din:

  • usa de garaj MCA
  • motor Sommer base+
  • sistem SOMweb
  • sistem Google Home mini

5 beneficii de nerefuzat ale achiziționării unei uși de garaj MCA cu comandă vocală

Dacă te întrebi de ce să investești într-o ușă de garaj MCA cu comandă vocală, ar trebui să știi că există anumite beneficii clare pe care le poți obține, fără să fie vorba doar despre despre tendința modernă de a ține pasul cu o tehnologie în continuă schimbare. Pe scurt, am putea spune că această achiziție îți va îmbunătăți în mod semnificativ viața de zi cu zi. Dar asta nu este tot, așa că te invităm să descoperi 5 beneficii ale instalării unei astfel de uși de garaj parte a unui adevărat sistem care include pe lângă o ușă de garaj Optima, un motor Sommer base+, o interfață pentru comanda prin internet SOMweb de la Sommer si o alta pentru comanda vocala – Google Home Mini.

  1. Mai multă siguranță în clădirea ta
    Este binecunoscut faptul că nevoia de siguranța este preocuparea principală a tuturor proprietarilor de clădiri. Nenumărate sisteme și gadget-uri iau locul astăzi sistemelor clasice de siguranță, cu rezultate semificativ mai bune. Unul dintre principalele atu-uri ale ușii de garaj constă în echipamente de inalta siguranta si securitate - așa cum este și motorul Sommer base+ - cu care este dotata, in timp ce sistemul SOMweb este o solutie foarte sigura de tip Smart Home ce controleaza automatizarea usii de garaj fara sa salveze date pe servere externe.
  2. Mai mult timp pentru activitatile tale preferate
    Orice dispozitiv inteligent dintr-o incintă care funcționează în cele mai multe cazuri mult mai rapid, aduce celui care îl folosește un plus de timp liber pe care acesta îl poate folosi așa cum își dorește. De exemplu, aplicația SOMweb se descarcă și se instalează pe un smartphone sau o tabletă prin intermediul Google Play sau App Store si controleaza usa de garaj MCA cu comanda vocala, doar printr-o simpla atingere de deget.
  3. Utilizare și operare mai mult decât ușoară
    Clădirile inteligente și toate dispozitivele care intră în componența lor se remarcă prin ușurința cu care pot fi operate. Utilizarea ușii de garaj MCA cu comandă vocală se face prin intermediul speaker-ului Google Home Mini care prin control vocal poate acționa și poate controla gadget-uri inteligente instalate intr-un imobil. Astfel, ușa de garaj MCA cu comandă vocală va fi inchisa sau deschisa doar printr-o comanda vocala.
  4. Consum energetic eficient
    Cercetări recente de piață au arătat faptul că tot mai mulți oameni sunt preocupați peste tot în lume să adopte practici ecologice și să contribuie, astfel, la protejarea mediului înconjurător. În plus, astfel de practici le aduc  importante economii financiare. Ușa de garaj MCA cu comandă vocală este prevăzută cu motorul Sommer base+, cu numeroase beneficii în acest sens. Acesta integrează o tehnologie LED care salveaza energie (<1 watt in standby), integreaza profile de viteza optimizate pentru deschidere rapida si un sistem de economisire start/stop.
  5. O proprietate cu o valoare mai mare
    Atunci cand decizi sa-ti instalezi in imobilul pe care il detii sisteme inteligente, asa cum este si ușa de garaj MCA cu comandă vocală, valoarea proprietatii tale va creste automat, iar la revanzare vei putea sa te bucuri de o crestere a importanta a pretului acesteia. Cererea pentru sistemele inteligente, este in crestere, iar in prezent, aproximativ 47% dintre oamenii care fac parte din Generatia Millenials, detin deja o aplicatie inteligenta.

Pentru a te putea convinge de aceste beneficii, nu-ti ramane decat sa le incerci. Pana atunci poti vedea cum functioneaza ușa de garaj MCA cu comandă vocală aici

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997